Τελετή λήξης και βράβευση του 4ου μαθητικού καλλιτεχνικού και συγγραφικού διαγωνισμού των Γενικών Αρχείων Λάρισας

HomeΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τελετή λήξης και βράβευση του 4ου μαθητικού καλλιτεχνικού και συγγραφικού διαγωνισμού των Γενικών Αρχείων Λάρισας

Με χαρά σας καλούμε στην τελετή λήξης και βράβευσης του 4ου μαθητικού  καλλιτεχνικού και συγγραφικού διαγωνισμού των Γενικών Αρχείων Λάρισας. Με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, οι μαθητές αναμετρήθηκαν με αρχειακά τεκμήρια και προσέγγισαν την τοπική ιστορία.

 

Το Σάββατο 1η Απριλίου σας περιμένουμε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο στις 6.30 μ.μ. για να τιμήσουμε τους συμμετέχοντες και να θαυμάσουμε τις ιστορίες που μας διηγήθηκαν με λόγια και χρώματα.

Μαζί μας θα είναι ωφελούμενοι και εκπαιδευτές των δομών ασυνόδευτων προσφύγων ΚΕΑΝ και Κοινωνικού ΕΚΑΒ, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν πολιτισμικά στοιχεία των χωρών καταγωγής τους και θα εκθέσουν φωτογραφικό υλικό από την παραμονή τους στην περιοχή μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στα μέλη των κριτικών επιτροπών και στη Δημοτική Πινακοθήκη –Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα για την παραχώρηση των βραβείων.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights