Τα άλογα στο Αργυροπούλι προσκυνάνε τις εικόνες (βίντεο)

HomeΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Τα άλογα στο Αργυροπούλι προσκυνάνε τις εικόνες (βίντεο)

O Huracan και ο Darko δύο Ισπανικά άλογα εκπαιδευμένα από το Νίκο Ρεβήσιο εντυπωσίασαν στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο Αργυροπούλι. 

 

Ο Huracan είναι ένα ανδαλουσιανό άλογο ιδιοκτησίας του κ. Ρεβήσιου.  Τα άλογα αυτά, είναι γνωστά και ως  τα «Άλογα που Χορεύουν στον Άνεμο», είναι τα άλογα της Βασιλικής Σχολής Ιππασίας της Ανδαλουσίας στην Ισπανία.

Μια φυλή που θαυμάζεται από όλους εκείνους που αγαπούν τους ίππους. Ο Darko είναι ένα Ισπανικό άλογο ημίαιμο του Βασίλη Τσαλόπουλου. 

Και τα δύο άλογα εκπαιδεύονται «Για να εκτελούν τις δύσκολες ασκήσεις από το Νίκο. Το τελικό αποτέλεσμα όλης αυτής της σχολαστικής φροντίδας και εκπαίδευσης είναι η επίδειξη στην οποία τα άλογα εκτελούν τα νούμερά τους.

Εδώ το κοινό μπορεί να δει με τα ίδια του τα μάτια πώς άλογο και αναβάτης γίνονται έξοχη ομάδα και πώς αυτά τα κομψά αλλά δυναμικά άλογα εκτελούν βηματισμούς.

Κατά τις προχθεσινές διήμερες εκδηλώσει στο Αργυροπούλι για την Αγία Παρασκευή πλήθος κόσμου είδε ένα μοναδικό θέαμα τα δύο άλογα να κάνουν φιγούρα και να προσκυνούν την εικόνα της Αγίας Παρασκευής στο Αργυροπούλι.

Το εντυπωσιακό θέαμα μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο: 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.