Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι στο Βόλο για το επικίνδυνο παιχνίδι θανάτου με τα διερχόμενα αυτοκίνητα

HomeΘΕΣΣΑΛΙΑ

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι στο Βόλο για το επικίνδυνο παιχνίδι θανάτου με τα διερχόμενα αυτοκίνητα

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πατέρες των δύο ανήλικων και η μητέρα του τρίτου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

 

Η ρωσική ρουλέτα του δρόμου, όπως την αποκαλούν έχει προκαλέσει σάλο. Παιδιά πετάγονται νύχτα στο δρόμο, χωρίς να κοιτούν, ρισκάροντας τη ζωή τους από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, με το φαινόμενο να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου προέβησαν σε συλλήψεις και των ανήλικων και των κηδεμόνων τους.

Συνελήφθησαν, χθες (21-05-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, -3- ανήλικοι, -2- ημεδαποί και -1- αλλοδαπός, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία. 

 

Ειδικότερα, οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

 

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πατέρες των ημεδαπών και η μητέρα του αλλοδαπού για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.   

 

Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι πατέρες και η μητέρα θα οδηγηθούν αρμοδίως. 

 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.