Ο Δήμαρχος Τυρνάβου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα – Συνεχίζεται η ψηφοφορία των πολιτών

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα – Συνεχίζεται η ψηφοφορία των πολιτών

Τι δήλωσε στην κάμερα του TP για την πορεία της διαδικασίας

Από τα εκλογικά τμήματα πέρασε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας για να μάθει την εξέλιξη της διαδικασίας. Στην συνέχεια ψήφισε και ευχαρίστησε τους πολίτες που αποτελούν την εφορευτική επιτροπή. 

 

Η διαδικασία προχωράει ομαλά και οι πολίτες παρά την βροχή που πέφτει από το πρωί δεν πτοούνται και πάνε να ψηφίσουν. Προβλήματα αντιμετωπίζουν κάποια τμήματα λόγω απουσίας του ανθρώπινου δυναμικού στις εφορευτικές επιτροπές, με όσους τις στελεχώνουν να προσπαθούν να καλύψουν όλες τις θέσεις. 

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου αφού ψήφισε μίλησε στο TirnavosPress για τις εθνικές εκλογές 2023: Άσκησα κι εγώ το εκλογικό μου δικαίωμα ως Έλληνας πολίτης. Η εκλογική διαδικασία έχει ξεκινήσει ομαλά, ανοίξανε όλα τα εκλογικά τμήματα και εδώ από το 3ο Δημοτικό που ψήφισα είδα ότι υπάρχει μια ροή του κόσμου και αυτό είναι ευχάριστο. Για την γιορτή της Δημοκρατίας πάνω από όλα. 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Κοινοποιήστε: