Συνάντηση με τους Προέδρους ΚΑΠΗ του Δήμου Τυρνάβου είχε ο αντιδήμαρχος Χριστόφορος Κατσαρός

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Συνάντηση με τους Προέδρους ΚΑΠΗ του Δήμου Τυρνάβου είχε ο αντιδήμαρχος Χριστόφορος Κατσαρός

Η συνάντηση ήταν ουσιαστική και συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά ζητήματα, ενώ οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ έθεσαν σειρά ζητημάτων στον αντιδήμαρχο κ. Χριστόφορο Κατσαρό που απασχολούν αυτούς και τα μέλη τους.

Παράλληλα, υπήρξε από κοινού συμφωνία-συναπόφαση η επικείμενη Γιορτή των Ηλικιωμένων να πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2023, οπότε και οι υγειονομικές συνθήκες θα είναι οι πλέον πρόσφορες.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του KAΠH Δένδρων – Πλατανουλίων Mατράκης Γιάννης, ο Πρόεδρος του KAΠH Δαμασίου Καλαμπούκας Νίκος και ο Πρόεδρος του KAΠH Αργυροπουλίου Μαραμής Σπύρος.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει καθημερινά, ακατάπαυστα να βρίσκεται δίπλα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, με πραγματικά αισθήματα σεβασμού και αλληλεγγύης, ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη της άριστης ποιότητας ζωής που αξίζουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.