Συνάντηση Πέτρου Τσακνάκη με την διοίκηση του Συλλόγου Τριτέκνων

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Πέτρου Τσακνάκη με την διοίκηση του Συλλόγου Τριτέκνων

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του Σύριζα-ΠΣ -και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος- Τσακνάκης Πέτρος επισκέφτηκε τα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων και συναντήθηκε με τη πρόεδρο Αποστολοπούλου Δ.και το Διοικητικό Συμβούλιο (Μπουλούμπαση Δ., Γκουρομπίνος Χρ., Νατσιούλα Ηλ., Πρίντζο Π.)

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκε η υφιστάμενη υπάρχουσα κατάσταση του δημογραφικού στη χώρα μας και η επιτακτική ανάγκη στήριξης με επιπλέον μέτρα της πολυμελούς οικογένειας. Επίσης παρουσιάστηκαν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια και οι θέσεις του συλλόγου απέναντι στην υφιστάμενη κατάσταση.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσακνάκης δήλωσε: «Είχα την τιμή και τη χαρά να με υποδεχτούν στα γραφεία του συλλόγου Τριτέκνων, καθότι και εγώ τρίτεκνος γονέας, να συνομιλήσω με το Διοικητικό Συμβούλιο για τα πολλά και τρέχοντα θέματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, σήμερα περισσότερο από ποτέ, να στηριχτεί η πολυμελής οικογένεια καθώς το δημογραφικό αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Σύριζα-ΠΣ έχει θέσει τη Δημογραφική πρόκληση βασικό πυλώνα στο πρόγραμμα του καθώς αποτελεί μια από τις έξι εθνικές προτεραιότητες του, με σκοπό να στηριχτεί ο θεσμός της οικογένειας για να έχει προοπτική η χώρα και το έθνος μας.» 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.