Συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες της Καρδίτσας από το Σύλλογο Αβδελλιωτών “Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ”

HomeΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες της Καρδίτσας από το Σύλλογο Αβδελλιωτών “Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ”

Ο Σύλλογος Αβδελλιωτών “Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ” δείχνει ακόμη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπο και στέκεται κοντά στους πολίτες της Καρδίτσας,  που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή  τις τελευταίες μέρες.

Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία στο Νομό Καρδίτσας, έχει δημιουργήσει σοβαρό πλήγμα στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ζουν εδώ και μερικές ημέρες σε τραγικές συνθήκες. Ο Σύλλογος Αβδελλιωτών “Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ”, ως έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης, πολιτισμού και συμπαράστασης του, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, στήριξε και συνέβαλε εμπράκτως, στην Πανελλήνιας εμβέλειας ανθρωπιστική κίνηση που λαμβάνει χώρα για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, στον χτυπημένο από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, Νομό.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο Σύλλογος μας, αφού συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκη όπως πετσέτες, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη ιματισμού και προσωπικής φροντίδας, μετέβη στη πολύπαθη πόλη της Καρδίτσας και τα παρέδωσε στο σημείο συγκέντρωσης που έχει οριστεί από τους υπεύθυνους του Δήμου, προκείμενου να διανεμηθούν στους πλημμυροπαθείς και στους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες ,για την άμεση ανακούφιση αυτών.

 

                                                                                                                                            Με σεβασμό Το Δ.Σ του Συλλόγου

                                                                                                                                              Αβδελλιωτών ‘’Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ’’

Σχετικές Εικόνες: