Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστού για την παγκόσμια διάκριση της Λαρισαίας κολυμβήτριας Αθανασίας Καρατσιβή

HomeΛΑΡΙΣΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστού για την παγκόσμια διάκριση της Λαρισαίας κολυμβήτριας Αθανασίας Καρατσιβή

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Αθανασία Καρατσιβή, τη Λαρισαία κολυμβήτρια του Α.Ο Λαρισαϊκός – Τιτάνες, που έκανε περήφανη την Ομάδα της, τη Λάρισα και όλη τη Θεσσαλία κατακτώντας την  4η θέση στον κόσμο στα 800 μ. επιφάνειας και την 5η θέση στα 400 μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, στο Κάλι της Κολομβίας.

Συγχαρητήρια στην άξια αθλήτρια που μετά από μια απαιτητική χρονιά και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες υψομέτρου της Κολομβίας έφτασε στη μεγάλη, παγκόσμια διάκριση,  αποδεικνύοντας ότι η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η στοχοπροσήλωση αποτελούν διαβατήρια  επιτυχίας στον αθλητισμό και στη ζωή.

Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Σωματείου, τον προπονητή και  την οικογένεια της. Η Αθανασία αποτελεί πρότυπο αθλήτριας και φοιτήτριας και ζωντανό παράδειγμα ότι ο δρόμος προς την κατάκτηση υψηλών στόχων απαιτεί  πέρα από προσωπική αφοσίωση και ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.