Στον Τύρναβο ο Καπετάνος – Συζήτηση με αυτοδιοικητικούς και επιχειρήσεις

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Τύρναβο ο Καπετάνος – Συζήτηση με αυτοδιοικητικούς και επιχειρήσεις

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Την πόλη του Τυρνάβου επισκέφτηκε πρόσφατα ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος.

 

Ο κ. Καπετάνος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα στο Δημαρχείο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εργασίες που γίνονται για την αναβάθμιση της πόλης του Τυρνάβου καθώς και των χωριών, ενώ ειδική αναφορά έγινε στη νέα πλατεία.


Επίσης συζήτησαν για την επαναφορά του χρόνου απόσταξης (καζανιάς) στις 3,5 ώρες για την περιοχή του Τυρνάβου, αντί των 3 ωρών που ίσχυε έως τώρα.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Καπετάνος επισκέφθηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τον πρόεδρο Χρήστο Τσιτσιρίγγο, όπου και εξήρε το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας του συνεταιρισμού.

Θέματα συζήτησης η φετινή παραγωγή, οι τιμές και η επίδραση της ενεργειακής κρίσης στην παραγωγή όσο και στην εμπορία του κρασιού.


Ο κ. Καπετάνος, τελειώνοντας τις επισκέψεις στην επαρχία Τυρνάβου, επισκέφθηκε και την επιχείρηση «Σκούπρας» όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Σκούπρας.


Ο κ.Καπετάνος ενημερώθηκε για την δραστηριότητα της επιχείρησης από το 1979 στα Υλικά Συσκευασίας – Χάρτινα Τελάρα, η οποία λειτουργεί με εταιρική κοινωνική ευθύνη και έχει εδραιωθεί τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στα Βαλκάνια, ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους.

 

Στις συναντήσεις ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι Τυρνάβου Ανδρέας Γιαννόπουλος, Χριστόφορος Κατσαρός, Λάσκος Μανδηλάς, Κώστας Χρυσοβέργης και Βάνα Τσαπραλή.

[quads id=5]