Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Στοϊμενίδης και Ζάρρας.

HomeΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Στοϊμενίδης και Ζάρρας.

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Στην Λάρισα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο κ. Ανδρέας Στοϊμενίδης, Μέλος ΔΣ και Γραμματέας Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας στην ΓΣΕΕ, Προεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τεχνικων Υπαλλήλων Ελλάδος και Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας “Vision Zero” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής .

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου ο κ. Στοϊμενίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων παραρτήματος Ν. Λάρισας κ.Λάμπρο Ζάρρα επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό.

Μετά τη συνάντηση ο κ.Στοϊμενίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, συζητήσαμε αναλυτικά για το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας, τα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και τις δυνατότητες συνεργασίας των Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων με τα Συνδικάτα.

Συμφωνήσαμε να πραγματοποιήσουμε την επόμενη μας συνάντηση εντός του Ιανουαρίου, ώστε να οριστικοποιήσουμε το πλαίσιο συνεργασίας μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.