Στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε η Ρένα Καραλαριώτου

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμμετείχε η Ρένα Καραλαριώτου

Συμμετέχοντας στην εκστρατεία της Επιτροπής Ισότητας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), με στόχο να προαχθεί το μήνυμα αποτροπής της έμφυλης βίας και της στήριξης της συμμετοχής των γυναικών στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ  και Γενική Γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου, έτρεξε στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα. 

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ τελούσε και υπό τη αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων και συμμετείχε η Γενική Γραμματέας κ. Καλυψώ Γούλα.

Μετά τον τερματισμό της στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η κ. Καραλαριώτου δήλωσε:  Είμαι χαρούμενη που έτρεξα σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή με παγκόσμια εμβέλεια και έγινα κοινωνός του μηνύματος που έστειλε προς κάθε κατεύθυνση η Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ για την αποτροπή της έμφυλης βίας και τη στήριξη της συμμετοχής των γυναικών στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, μέσα από έναν ωραίο αγώνα που δοκιμάζει όρια και αντοχές, αν και για τους περισσότερους η συμμετοχή και μόνο έχει μεγαλύτερη αξία από την τελική κατάταξη. Προασπίζουμε και προωθούμε όλοι μαζί τις πανανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού και του Ολυμπισμού, στηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στις αξιόλογες αυτές εκδηλώσεις».

  

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες: