Στις 25 Νοεμβρίου ανοίγει ο Μύλος των Ξωτικών

HomeΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στις 25 Νοεμβρίου ανοίγει ο Μύλος των Ξωτικών

Ανοίγει την  ερχόμενη  Παρασκευή τις πύλες του οι Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας και καλεί τον κόσμο να γιορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα, στην Χώρα των Θαυμάτων.

Κεντρική ηρωίδα η μικρή Αλίκη που μέσα απο παραμυθένιες διαδρομές και ακολουθώντας τον Ασπροκούνελο, φτάνει στο Μύλο των Ξωτικών όπου την υποδέχονται ο Αη Βασίλης, τα ξωτικά και όλοι οι ήρωες του Πάρκου και εκείνη αποφασίζει να μείνει μαζί τους τα φετινά Χριστούγεννα και να τους αφηγηθεί τις περιπέτειες που έζησε σ αυτό το ονειρικό ταξίδι.

Τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να ρυθμιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια και όλα να είναι έτοιμα την Παρασκευή, για την υποδοχή των επισκεπτών.

Οι διοργανωτές εκτιμούν πως η προσέλευση του κόσμου θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε στα ξενοδοχεία και τα καταλύμματα της περιοχής η πληρότητα  αγγίζει σχεδόν το 100% και όσοι δεν έχουν κάνει ήδη κράτηση μπορούν να ελπίζουν μόνο σε ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagram, Google News, YouTube και Twitter.

Πηγή

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights