Στην ΔΕΘ ο Γιάννης Κόκουρας – Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Στην ΔΕΘ ο Γιάννης Κόκουρας – Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Άκρως ενεργή και ουσιαστική παρουσία είχε στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, με σκοπό την προώθηση των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί και συνομιλήσει με σειρά κυβερνητικών αξιωματούχων, υπηρεσιακούς παράγοντες όπως και με άλλους Δημάρχους.

Ωστόσο, μία από τις πλέον σημαντικές συναντήσεις, ενδεικτική και του κύρους, της αξιοπιστίας και της συστηματικής δουλειάς που γίνεται από σύσσωμη τη δημοτική αρχή, είναι αυτή με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Γεώργιο Στάσση. 

Υπενθυμίζουμε πως η ΔΕΗ Α.Ε., ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Δημάρχου Τυρνάβου Ιωάννη Κόκουρα, έχει δεσμευτεί για τη χρηματοδότηση της επισκευής των δύο (2) σχολείων και της μελέτης-κατασκευής δύο νέων νηπιαγωγείων και αιθουσών πολλαπλών χρήσεων στα Πλατανούλια και στα Δένδρα Τυρνάβου.

Έτσι, μετά τον φόβο που υπήρχε στα μάτια των μαθητών μας σε αυτά τα σχολεία, με την συνδρομή της ΔΕΗ θα δημιουργηθεί ένα ασφαλές και σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

 Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει άοκνα την προσπάθεια για εύρεση και αξιοποίηση κάθε πιθανού πόρου για τη ριζική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνδημοτών μας.

[quads id=5]