Στην AGROTICA ο Γιώργος Σακούτσιος εκπροσωπώντας τον Δήμο Τυρνάβου

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Στην AGROTICA ο Γιώργος Σακούτσιος εκπροσωπώντας τον Δήμο Τυρνάβου

Στην AGROTICA βρέθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ο Γιώργος Σακούτσιος, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα, εκπροσωπώντας τον Δήμο Τυρνάβου στη φετινή μεγάλη έκθεση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην έκθεση ο Αντιδήμαρχος είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί περίπτερα αγροτικών συνεταιρισμών, επιχειρήσεων και γεωπόνων του Δήμου μας. Ειδικότερα, με χαρά βρέθηκε και συζήτησε μεταξύ άλλων με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δένδρων ΓΑΙΑ ΦΡΟΥΙΤ, την επιχείρηση τσιμεντοπασσάλων ΒΙΟΠΡΟΤ του κ. Δημήτρη Σιαφαρίκα όπως και τον γεωπόνο μεγάλης εταιρίας λιπασμάτων και φυτοπροστασίας κ. Δημήτριο Ραψανιώτη.

Τέλος, υπήρξε η δυνατότητα ουσιαστικού και γόνιμου διαλόγου με ομολόγους του αντιδημάρχους για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες.

Πρόκειται, συνεπώς για μία εξόχως παραγωγική επίσκεψη. Άλλωστε, η AGROTICA αποτελεί τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση που πραγματοποιείται ανά διετία στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, του εξοπλισμού και των εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, και µία από τις πέντε σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη, αποτελώντας το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία.

Με πλήθος επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων και εντυπωσιακό αριθμό φιλοξενούμενων αγοραστών από το εξωτερικό (hosted buyers), η φετινή Agrotica αναμένεται να αποτυπώσει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο, το σφυγμό της αγροτικής ανάπτυξης στη χώρα.

Η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει έμπρακτα πως παρακολουθεί στενά όλα τα ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα και κυρίως πως στέκεται καθημερινά στο πλευρό των αγροτών του Δήμου μας.

[quads id=5]