Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και προσευχής, άνδρες, γυναίκες και παιδιά από τον Αμπελώνα συμμετείχαν στην Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
Την ακολουθία τέλεσε ο π. Νεκτάριος, πλαισιωμένος από εξαιρετικούς ιεροψάλτες. Στο αναλόγιο, Πρωτοψάλτης ήταν ο Γεώργιος Καραγιαννάκης, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με τη συμμετοχή μελών της χορωδίας του.
Στο τέλος της ακολουθίας, ο π. Νεκτάριος ευχαρίστησε όλους όσοι συνδράμουν στην αποκατάσταση του μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αμπελώνα. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στο εσωτερικό του Ναού, με στόχο να είναι έτοιμος για τη Θεία Λειτουργία του Πάσχα.