Από σήμερα κανένας συνδημότης μας σε σκηνή (βίντεο)

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Από σήμερα κανένας συνδημότης μας σε σκηνή (βίντεο)

Ανήμερα του εορτασμού των Αγίων Θεοδώρων, όπου στο Δαμάσι τιμάται η μνήμη του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος στο γραφικό εξωκλήσι στον λόφο του κάστρου, ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος ενός τιτάνιου αγώνα για την διασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών για τους σεισμόπληκτους της περιοχής.

 

Ειδικότερα, από σήμερα κανένας από τους πληγέντες του Δαμασίου δεν θα διαμένει πλέον σε σκηνή.
Καταβλήθηκε ένας αγώνας δρόμου ώστε όλες οι υποδομές να είναι έτοιμες και όλοι οι οικίσκοι πλήρως συνδεδεμένοι και εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα (ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα κτλ).
Έτσι, οι συνδημότες μας κάνουν πλέον χρήση οικίσκων οι οποίοι είναι απολύτως λειτουργικοί.
Παράλληλα, παραδόθηκαν σήμερα ακόμα 4 οικίσκοι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Μαρινάκη, ενώ ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα παραδοθούν οι 4 τελευταίοι οικίσκοι.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ευχαρίστησε εκ νέου την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Μαρινάκη για τη γενναιοδωρία τους.
Παράλληλα, ανέφερε τη σημαντική συμβολή της Εκκλησίας, καθώς ο Μητροπολίτης Ελασσώνος Χαρίτων με τη σοφία και την φιλευσπλαχνία του αποτελεί πραγματικό στήριγμα για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας.
Τέλος, ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να επαναλάβει τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ο οποίος αποτελεί σπουδαίο συμπαραστάτη στον αγώνα για στήριξη των πληγέντων συνδημοτών μας.

 

Ο Δήμος Τυρνάβου δεσμεύεται πως θα συνεχίσει άοκνα την προσπάθεια για πλήρη και οριστική επίλυση όλων των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τα εντονότατα σεισμικά φαινόμενα.