Σείστηκε το Βοτανοχώρι από τον χορό των Ποντίων

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Σείστηκε το Βοτανοχώρι από τον χορό των Ποντίων

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι το πανηγύρι των Ποντίων στο Βοτανοχώρι. Σείστηκε το χωριό με τον δυναμικό τους χορό ενώ το γλέντι κράτησε ως αργά. 

 

Στο πανηγύρι που έγινε θεσμός για τον Ποντιακό Σύλλογο Τυρνάβου και Βοτανοχωρίου συμμετείχε ο Σύλλογος Αρβαντοβλάχων Αργυροπουλίου ενώ ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του. Τα βλέμματα έκλεψαν τα χορευτικά που άνοιξαν το πρόγραμμα αλλά και οι δύο μικροί μουσικοί που έπαιξαν λίρα και νταούλι. 

Ο Ποντιακός Σύλλογος όντας ο πρωταγωνιστής της βραδιάς για άλλη μια φορά ανατρίχιασε με τον χορό του. Μικροί και μεγάλοι με όρεξη και πάθος για την ιστορία τους και την παράδοση έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν. 

Πριν το πανηγύρι τελέστηκε θεία λειτουργία και αρτοκλασία από τους π. Ιάκωβο και π Δημήτριο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην οποία παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Κατσαρός

Στο Βοτανοχώρι βρέθηκαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με τη σύζυγο του, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σακούτσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Λάσκος Μανδηλάς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

 

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων & Πολεοδομίας κ. Χριστόφορος Κατσαρός παρευρέθηκε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Άγιο Νικόλαο που τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης πάτερ Ιάκωβος και ο πάτερ Δημήτριος Τσιγάρας.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.