Σε ρυθμούς εκλογών ο Τύρναβος: Τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων Δημάρχων

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Σε ρυθμούς εκλογών ο Τύρναβος: Τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων Δημάρχων

Σε ρυθμούς εκλογών και επίσημα έχει μπει ο Τύρναβος με το κέντρο της πόλης να γεμίζει με προεκλογικά κέντρα υποψηφίων. 

 

Όλα πανέτοιμα για να ξεκινήσουν την μάχη των εκλογών. Τα προεκλογικά κέντρα είναι έτοιμα ενώ αύριο 31 Αυγούστου κλείνει και ο κύκλος των ανακοινώσεων αφού μέχρι τις 23:59 της Πέμπτης πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η οριστική υποβολή των συνδυασμών και η επικύρωση των υποψηφιοτήτων στην Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών 2023.

Το προεκλογικό κέντρο του νυν δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και του συνδυασμού του Νέα Δημοτική Κίνηση βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας:

Το προεκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Σάμερ Αθανάσιου Αμάρι και της ”Πόλης Που Θέλουμε” βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου δίπλα από το καφέ Gucci:

Το προεκλογικό κέντρο της υποψήφιας Δημάρχου Βαρβάρας Ζαχαρακούλη και του συνδυασμού Σύγχρονος Δήμος – Νέοι Ορίζοντες είναι  στην οδό Δημοκρατίας:

Το προεκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Τυρνάβου Στέλιου Τσικριτσή και της Λαικής Συσπείρωσης βρίσκεται στο κέντρο στην πλατεία Τυρνάβου:

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες: