Σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα 2 βιβλία του Βαγγέλη Γιάννου στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα 2 βιβλία του Βαγγέλη Γιάννου στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου

Τα 2 τελευταία βιβλία του Βαγγέλη Γιάννου ”Όνειρα στη δίνη του Βοριά” και ”Η Μιςς κι Εμείς” παρουσιάστηκαν σήμερα Κυριακή 19 Ιουλίου 2022 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο Δήμος Τυρνάβου και οι εκδόσεις Ζενίθ.

Τα βιβλία παρουσιάστηκαν από τη συγγραφέα και πρόεδρο της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λαρίσης κυρία Δήμητρα Μπαρδάνη και τη φιλόλογο-συγγραφέα και αντιπρόεδρο της Ένωσης κυρία Βασιλική Καρατάσου ενώ αποσπάσματα των 2 βιβλίων ανάγνωσε η εκπαιδευτικός του νηπιαγωγείου Αργυροπουλίου κυρία Γεωργία Μάικου.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Τύρναβου Ιωάννης Κόκουρας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χριστόφορος Κατσαρός και αρκετός κόσμος που αγκάλιασε την εκδήλωση και συμμετείχε στη συζήτηση.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.