Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός – Το 51,4 θα τον ξαναψηφίσει

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός – Το 51,4 θα τον ξαναψηφίσει

Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός καθώς το 51,4 θα τον ξαναψηφίσει και θα έχουμε επανεκλογή από τον πρώτο γύρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας του digital poll της εταιρείας GOOD Affairs που διεξήχθη από τις 14 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου του 2022 και συμμετείχαν 6848 άτομα από όλη την Ελλάδα, οι πολίτες κρίνουν την θητεία του Αγοραστού στο 56% καλή και πολύ καλή καθιστώντας τον πρώτο σε θετικές ψήφους ως προς την ικανοποίηση πολιτών.

Στο ερώτημα αν θα ψηφίζατε τον νυν περιφερειάρχη το 51,4% θα ξαναψηφίσει τον Κώστα Αγοραστό στις επόμενες εκλογές με το ποσοστό να τον καθιστά 2ο στην πρόθεση ψήφου πίσω από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκο που έχει ποσοστό 52,2. 

Χωρίς αντίπαλο αποδεικνύεται ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και είναι λογικό καθώς το έργο του είναι συνεχές και ασταμάτητο σε όλους τους τομείς και κάνεις δε μπορεί να το παραβλέψει. Σε φυσικές καταστροφές είναι άμεσα κοντά σε πολίτες και επαγγελματίες ενώ ταυτόχρονα με συνεχή έργα σε όλη τη Θεσσαλία αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και προωθεί μεγάλες επενδύσεις.

Σαν πολιτικός παραμένει προσιτός μετά από πολλά χρόνια σαν Περιφερειάρχης και όλοι στη Θεσσαλία έχουν να θυμούνται μια φιλική στιγμή μαζί του και μόνο καλά λόγια. Στηρίζει και ελέγχει Δημάρχους και αιρετούς χωρίς κομματικές παρωπίδες και αγκυλώσεις. Πλέον Αγοραστός σημαίνει σταθερή αξία για την Θεσσαλία και όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις είναι από τους καλύτερους περιφερειάρχες σε όλη την Ελλάδα. 

Σε όλες τις περιφέρειες η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θέλει περισσοτέρους πόρους, ορισμό θητειών, ένα μέρος της φορολογίας να πηγαίνει απευθείας στην Περιφέρεια και ο περιφερειάρχης να μην εκφράζει αυστηρά  τον κομματικό του φορέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.