Home

Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι: «Την Κυριακή κάνουμε την πρωτιά του πρώτου γύρου μεγάλη νίκη»

Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι: «Την Κυριακή κάνουμε την πρωτιά του πρώτου γύρου μεγάλη νίκη»

Σε μεγάλη συγκέντρωση στον Αμπελώνα μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δ. Τυρνάβου – «Πυρά» κατά του αντιπάλου του

 

Στην ολοκλήρωση του βήματος που έγινε την προηγούμενη Κυριακή και την πρωτιά που κατέκτησε με ποσοστό 42,68% ο συνδυασμός της παράταξης «Η πόλη που θέλουμε» αναφέρθηκε μιλώντας χθες το βράδυ σε μεγάλη συγκέντρωση στον Αμπελώνα ο υποψήφιος δήμαρχος Δ. Τυρνάβου Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι. Ευχαρίστησε τους πολίτες του Αμπελώνα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ίδιο και τους συνεργάτες του εκφράζοντας συγχρόνως τη βεβαιότητα πως οι Αμπελωνίτες και οι Αμπελωνίτισσες θα στηρίξουν τον συνδυασμό του και αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Αιχμηρός κατά του ανθυποψηφίου του Στ. Τσικριτσή εμφανίστηκε ο κ. Αμάρι στην ομιλία του επικρίνοντάς τον για «σπάσιμο» της προεκλογικής συμφωνίας των παρατάξεων να αποφύγουν την χρήση αφισών «κάτι που δεν τηρήθηκε από την πλευρά της ΛΑ.ΣΥ» αλλά και χρήση «ψευδών ειδήσεων» εις βάρος της παράταξης «Η πόλη που θέλουμε».

Σε άλλη αποστροφή της ομιλίας του υποστήριξε και τα εξής: «Γνωριζόμαστε καλά σ’ αυτόν τον τόπο. Έχουμε διανύσει διαδρομές στον προσωπικό, επιστημονικό, επαγγελματικό, κοινωνικό χώρο, αλλά και στην αυτοδιοίκηση, και όλοι αυτές τις διαδρομές μπορούμε να τις επικαλούμαστε, ως εχέγγυα αξιοπιστίας, ανιδιοτέλειας, προσφοράς και ειλικρίνειας. Γι’ αυτό, μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια, γι’ αυτό σας καλούμε να μας εμπιστευθείτε μέχρι τέλους.

 

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ομιλία στο tirnavospress web tv:

 

Διότι ουδέποτε λειτουργήσαμε ως προαγωγοί ατομικών επιδιώξεων, ουδέποτε υπηρετήσαμε συμφέροντα ξένα προς το κοινό καλό.

Ως αυτοδιοικητική παράταξη, ποτέ δεν αναγάγαμε την αντιπολίτευση σε αυτοσκοπό, ποτέ δεν αφήσαμε αστήρικτους τους συνδημότες μας, που ζήτησαν την ενεργητική μας υποστήριξη. Ποτέ επίσης, δεν περιοριστήκαμε σε πλειοδοσία αγωνιστικότητας ή άκριτη αποδοχή κομματικών εντολών.

Αντιθέτως, προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργικά, με θέση και άποψη, τεκμηριωμένες προσεγγίσεις, να υπηρετήσουμε τον ρόλο που ταχθήκαμε να υπηρετήσουμε.

Σήμερα, βρισκόμαστε ένα βήμα, πριν μας εμπιστευτείτε τα ηνία του δήμου μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτό το βήμα θα το κάνουμε. Διατείνονται ορισμένοι, ότι επιχειρούμε να παγιδεύσουμε τους δημότες με ψεύτικες υποσχέσεις, που δεν θα τηρηθούν.

Τι εύκολος αφορισμός, αλήθεια. Γνωρίζουν, πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, και προσπαθούν να μας εμφανίσουν ως συνώνυμο των συστηματικώς ψευδομένων.

Επιχειρούν να «αλιεύσουν» ψήφους, και δεν διστάζουν να εκτοξεύουν ασύστατες αναλήθειες.

Προσπαθούν με κατασκευασμένα ψέματα, να στιγματίσουν το παρόν με το παρελθόν. Και αν κάποιος αναρωτηθεί γιατί να ψηφίσει «μία από τα ίδια», λέμε:

– Στα χωριά όταν έχτιζαν καινούργια σπίτια, αυτό που κρατούσαν από τα παλιά, ήταν τα αγκωνάρια, τα οποία και χρησιμοποιούσαν ως θεμέλιους και στατικά εξαιρετικούς λίθους.

IMG 2632

Αυτά τα αγκωνάρια χρησιμοποιήθηκαν και από μένα «Στην Πόλη που Θέλουμε». Είναι άνθρωποι έμπειροι, ηθικοί, με καθαρότητα και κοινωνικό έρεισμα, που φιλοδοξούν να συμβάλουν σθεναρά στο κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου και στην αναδιαμόρφωση της πόλης που θέλουμε».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Αμάρι συνεχίζοντας την κριτική έναντι του κ. Τσικριτσή για τη θέση που διατύπωσε ότι «Η πόλη που θέλουμε» είναι «μία από τα ίδια» με όσα προηγήθηκαν στον δήμο Τυρνάβου», αναρωτήθηκε καταχειροκροτούμενος από τους παρισταμένους:

– «Και αν εμείς τελικά είμαστε μία από τα ίδια, εσείς είστε οι νεωτεριστές;»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δ. Τυρνάβου αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στο πρόγραμμά του δίνοντας έμφαση στις παρεμβάσεις που θα γίνουν στον Αμπελώνα στο πλαίσιο της κεντρικής θέσης του συνδυασμού του για την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο πόλων του δήμου Τυρνάβου και Αμπελώνα και ταυτόχρονα της διαρκούς μέριμνας για όλες τις δημοτικές κοινότητες.

IMG 2636

IMG 2635

IMG 2634

IMG 2633

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.