Ρένα Καραλαριώτου: «Πάντα δίπλα στους ευάλωτους συμπολίτες μας»

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρένα Καραλαριώτου: «Πάντα δίπλα στους ευάλωτους συμπολίτες μας»

Στην εαρινή εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας η Λαρισαία πολιτικός

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις δράσεις και την προσπάθεια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παραρτήματος Λάρισας για τους πιο ευάλωτους από εμάς.

 

Η σημασία της σημερινής εκδήλωσης, για την ενίσχυση των τμημάτων χημειοθεραπείας στα δύο νοσοκομεία της πόλης, είναι τεράστια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Είμαι πάντα δίπλα τους», σημειώνει η γενική γραμματέας ΠΕΔ Θεσσαλίας, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Να σημειωθεί ότι η κ.Καραλαριώτου βρέθηκε στο πρώτο «Spring bloom bazaar» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας, στο ξενοδοχείο Imperial. Σκοπός της ιδιαίτερης αυτής εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση εσόδων για την ανακαίνιση του χώρου χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπως επίσης και η αγορά εξοπλισμού για το αντίστοιχο τμήμα χημειοθεραπειών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Η Λαρισαία πολιτικός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλες τις δράσεις της Αντικαρκινικής Εταιρείας, που αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.