Ρένα Δούρου: Επίθεση στον Δημήτρη Παπαδημούλη – «Κάνει αηδιαστικές δηλώσεις»…

HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρένα Δούρου: Επίθεση στον Δημήτρη Παπαδημούλη – «Κάνει αηδιαστικές δηλώσεις»…

Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εσωκομματικές αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη βαριά ήττα στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

 

Η Ρένα Δούρου καταφέρθηκε εναντίον του Δημήτρη Παπαδημούλη λόγω των δηλώσεών του περι αξιοποίησης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διακρίθηκαν σε αυτές τις εκλογές όπως η Έφη Αξιόγλου ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, η Ρένα Δούρου είπε αρχικά: «Εγώ ξαφνιάστηκα. Ο κ. Παπαδημούλης εδώ και πολύ καιρό θορυβωδώς είπε ότι δεν συμμετέχει και όντως δεν συμμετέχει στα συλλογικά όργανα και προτίμησε τον τηλεοπτικό χρόνο για να υποδείξει στα συλλογικά όργανα και στον Αλέξη Τσίπρα τι πρέπει να κάνει. Αυτά δεν τιμούν ούτε την πορεία του, ούτε το γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει τιμήσει και τον έχει στείλει στην Ευρωβουλή αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια θα τα πούμε και αυτά».

Η ίδια συνέχισε ρωτώντας «το θυμάστε εκείνο το «Γιώργο άλλαξέ τα όλα»;» και πρόσθεσε: «Δεν πήγε και πάρα πολύ μακριά. Εγώ ισχυρίζομαι ότι βεβαίως τα πρόσωπα παίζουν ρόλο αλλά οι αιτίες του αποτελέσματος αυτού δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, είναι και θέμα πολιτικών.

Διότι τα καλύτερα πρόσωπα να έχεις τα πιο δημοφιλή, αν η πολιτική σου και αν αυτά τα οποία μάχεσαι δεν είναι αυτά τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας το να αλλάξεις τα πρόσωπα θα παίξεις τις μουσικές καρέκλες».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.