“Μιλάω για την “ουσία” της ζωής μέσα από την Τέχνη” στην Πλατεία Πυργετού

HomeΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

“Μιλάω για την “ουσία” της ζωής μέσα από την Τέχνη” στην Πλατεία Πυργετού

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών, υλοποίησε πρόγραμμα πρόληψης  των εξαρτήσεων στη Σχολική Κοινότητα του Πυργετού.

Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση των μαθητών και των μαθητριών, η αλλαγή νοοτροπίας και αντιλήψεων σε σχέση με τις εξαρτητικές συμπεριφορές και η ανάπτυξη μηχανισμών πρόληψης με την αξιοποίηση της Τέχνης και της δημιουργίας, σε ένα περιβάλλον συνεργασίας και αποδοχής. 

Μαθητές και Μαθήτριες του Γυμνασίου Πυργετού, με την καθοδήγηση των Καθηγητών τους, έκαναν ένα υπέροχο ταξίδι.  Ζωγράφισαν, τραγούδησαν & έπαιξαν θέατρο για την Πρόληψη των Εξαρτήσεων! 

Τελικά, ανακάλυψαν ταλέντα και δυνατότητες που δε γνώριζαν ότι είχαν! 

Την Παρασκευή 26  Μαΐου, στις 19:30 στην Πλατεία Πυργετού, θα παρουσιάσουν τα έργα τους. 

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση. 

Σας περιμένουμε όλους!

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Κοινοποιήστε: