HomeΈξοδος

«Προξενιό της Ιουλίας»: Συγκλονιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια

«Προξενιό της Ιουλίας»: Συγκλονιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια

Συγκλονιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στο «Προξενιό της Ιουλίας». Μετά το ‘κλείσιμο’ του προξενιού, είναι η σειρά των Σκουταραίων να επισκεφθούν το αρχοντικό του Προβιού.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος επιστρέφει ξαφνικά από το μοναστήρι, χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί κατά την απουσία του.

Τι θα δούμε αναλυτικά

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Η Ιουλία εμφανίζεται μπροστά στον υποψήφιο γαμπρό, κόβοντας την ανάσα με την ομορφιά της. Την χαρμόσυνη ατμόσφαιρα του προξενιού μοιάζει να μην συμμερίζεται η Χάδω που όλο ανάβει φωτιές στον Γιωργίκη. Κι ενώ η πολιορκία του Σωτηράκη στην Βαγγελίτσα καλά κρατεί, η Κατερίνη, νουθετεί την Φιλιώ, πώς να διεκδικήσει και να κατακτήσει την ραγισμένη καρδιά του Γρηγόρη. Ο Επιφάνειος εξαναγκάζει τον Χρήστο να θυμηθεί τον θάνατο της μητέρας του, ενώ η Κυριακούλα, βλέποντας τον γιό της σε κακή κατάσταση, αποφασίζει να τον φέρει αντιμέτωπο με την αλήθεια. Όμως, εκείνος δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την αγαπημένη του. Καθώς η ώρα της φατούρας φτάνει, η Χάδω ανακοινώνει κάτι που θα προκαλέσει αίσθηση, και η Στεφανία στο αρχοντικό κατακλύζεται από ένα κακό προαίσθημα. Ο Γιωργίκης ωστόσο είναι αποφασισμένος γι’ αυτό το γάμο και κανείς δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο. Ή μήπως όχι; Ένας πυροβολισμός ακούγεται μέσα στη νύχτα.

Δείτε το trailer

 

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

O Γιωργίκης επισημοποιεί τους αρραβώνες του με την Ιουλία και ανακοινώνει τους γάμους του μέσα στην εβδομάδα, γεγονός που γεμίζει υποψίες την Χάδω, αλλά και βάζει ισχυρά το δίλημμα για το αν θα προλάβει ή όχι να ενημερωθεί εγκαίρως ο Χρήστος για τον γάμο του πατέρα του. Έτσι, την ίδια ώρα που ο Χρήστος στο μοναστήρι, μιλάει στον Επιφάνειο για τα πιο σκοτεινά όνειρά του και μέσα από αυτές του τις εξομολογήσεις αρχίζει να ηρεμεί, ο Γιωργίκης αρνείται να του μιλήσει για τα δικά του σχέδια, φοβούμενος μήπως η αντίδρασή του, καταστρέψει τον επικείμενο γάμο του. Έτσι, ενώ το προξενιό ολοκληρώνεται κατά τα ήθη και τα έθιμα της εποχής και της περιοχής, και η οικογένεια Σκούταρη καταφτάνει στο σπίτι του Γιωργίκη Προβιού για να το επισκεφτεί, η ζωή- που έχει πάντοτε άλλα πιο ενδιαφέροντα και ανατρεπτικά σχέδια- θα φέρει στην πόρτα του αρχοντικού άλλον έναν, απρόσκλητο επισκέπτη.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Η ξαφνική επιστροφή του Χρήστου στο σπίτι σοκάρει κι αναστατώνει τον Γιωργίκη, που φοβάται πως η αντίδραση του γιού του στον επικείμενο γάμο του με την Ιουλία, μπορεί να είναι απρόβλεπτη. Σε αντίθεση, με αυτό, η Ιουλία που δείχνει να συμπαθεί τον Χρήστο, αρχίζει να εκτιμά τον μέλλοντα σύζυγό της, βλέποντας στο πρόσωπο του Γιωργίκη έναν καλό πατέρα, που προσπαθεί με τον τρόπο του, να προστατεύσει το παιδί του. Την ίδια ώρα, ένας άλλος πατέρας, ο Στασινόπουλος, δηλώνει στην Κατερίνη πως θέλει για σύζυγο της Φιλιώς τον γιατρό Γκλαβάνη, κάτι που η μεγάλη του κόρη αρνείται πεισματικά. Την ίδια ώρα, και ενώ ο διοικητής χωροφυλακής, στριμώχνει τον Ζαφείρη για να του ομολογήσει την συμμετοχή του στον μυστηριώδη θάνατο του Φώτη, δέχεται και ο ίδιος πιέσεις από τον Γιωργίκη και την Στάσα, να ’ναι ο κουμπάρος στον επικείμενο γάμο του φίλου του με την Ιουλία. Στην προσπάθειά του να τ’ αποφύγει ο ίδιος, ο κλήρος θα πέσει στην Φιλιώ, που θέλοντας και μη δέχεται, κάνοντας έναν εφιάλτη της Ιουλίας να γίνει πραγματικότητα.

Συντελεστές

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 22:40.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.