Πρώτο το TirnavosPress.gr στην ενημέρωση σας για την κακοκαιρία Daniel

HomeΚΟΙΝΣΕΠ

Πρώτο το TirnavosPress.gr στην ενημέρωση σας για την κακοκαιρία Daniel

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Από την πρώτη στιγμή της σφοδρής κακοκαιρίας Daniel που έπληξε την Θεσσαλία το TirnavosPress.gr στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια που πραγματικά ο τόπος μας δοκιμάστηκε και συνεχίζει να δοκιμάζεται από την μανία της φύσης, όταν ο σεισμός στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 έπληξε το δήμο μας και γενικότερα τη Θεσσαλία. Αυτή τη φορά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel πλημμυρίζοντας το Θεσσαλικό κάμπο με όλες τις συνέπειες του.

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης που βίωσε και θα συνεχίσει να βιώνει για χρόνια η περιοχή της Θεσσαλίας εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όσον αφορά την ενημέρωσή σας.

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στην κρισιμότητα της κατάστασης. Ο Δημήτρης Γ., η Έλενα Γ., ο Θανάσης Κ.,  όπως και ο γραφών, κάθε μέρα κάθε ώρα 24 ώρες το 24ωρο στην καρδιά της ενημέρωσης. Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε όσο δυνατόν ποιο ρεαλιστικά τα πράγματα γιατί πραγματικά η κατάσταση που βιώσαμε ήτανε δραματική.

Ο ανθρώπινος πόνος η απώλεια δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα ρεπορτάζ με καμία επιτυχία. Οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν για τα ρεπορτάζ του tirnavospress.gr πολλές φορές αυτές τις μέρες ήρθανε αντιμέτωποι με σκληρές σκηνές, απάνθρωπες που δεν δημοσιεύσαμε φυσικά, στιγμές που δεν έβγαινε φωνή, παρά μόνο δάκρυ. 

Παρόλο αυτά αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας επιλέξατε για την ενημέρωσή σας. Μέσα σε διάστημα 7 ημερών ανέβηκαν εκατό τριάντα (130) αποκλειστικά άρθρα για την κακοκαιρία Daniel με φωτογραφίες βίντεο, όπως επίσης και βίντεο με χρήση drone (ευχαριστούμε το Γιώργο Μ.). Φυσικά δεν αναφέρομαι στα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις.

Τα άρθρα μας κοινοποιήθηκαν όπως θα είδατε σε όλη την επικράτεια σε πολλές ηλεκτρονικές εφημερίδες στην τηλεόραση καθιστώντας μας μονοπώλιο στην περιοχή του Δήμου Τυρνάβου και την ευρύτερη περιοχή καθώς δεν καταγράφηκαν ζωντανά ρεπορτάζ από άλλη ηλεκτρονική εφημερίδα, λόγω του αποκλεισμού της Γιάννουλης και γενικότερα του Δήμου Τυρνάβου και Ελασσόνας από τη Λάρισα.

Μόνο για τις 7 μέρες που περάσανε από τις 8 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Σεπτεμβρίου την ιστοσελίδα tirnavospress.gr επισκέφτηκαν πάνω από 370.000 χρήστες και καταγράφηκαν πάνω από 2.000.000 pageviews. 

Ως ηλεκτρονική εφημερίδα, έχοντας συναίσθηση του ευρύτερου ρόλου μας στην περιοχή, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε κάθε επίπεδο. Βέβαια ελπίζουμε η επόμενη πρωτιά μας, να είναι για τα έργα και την ανοικοδόμηση της περιοχής της Θεσσαλίας μας και ελπίζουμε να μην αργήσει. Μέχρι τότε θα είμαστε αυτοί, που θα αναδεικνύουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και ήδη έχουμε ξεκινήσει!

Με εκτίμηση

Γιώργος Μαλίτας 

Υπεύθυνος του Group TirnavosPress.

Πρόεδρος ΚοιΝΣεπ TirnavosPress.GR