Πρωτιά για τον Τυρναβίτη δρομέα Βαγγέλη Ντέλα στον 5ο Πλαστήριο Δρόμο στην Καρδίτσα

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωτιά για τον Τυρναβίτη δρομέα Βαγγέλη Ντέλα στον 5ο Πλαστήριο Δρόμο στην Καρδίτσα

Την Κυριακή 15 Μα’ί’ου 2022 ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη συνεργασία των Αθλητικών Συλλόγων Καρδίτσας, ”Φωκιανός”, ”Ωρίων” και Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας, διοργάνωσαν λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ και 1000μ.

 

Μετά την διακοπή λόγω πανδημίας, η πλατεία της Καρδίτσας γέμισε από δρομείς όλων των κατηγοριών. Αιτία οι αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων , με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 1.000, στο πρώτο αγώνα μετά την διακοπή λόγω COVID 19.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων ο Τυρναβίτης δρομέας Ντέλας Βαγγέλης τερμάτισε 1ος στην ηλ.κατηγορία του και 5ος στην γενική κατάταξη. 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.