Πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο η εκδήλωση για την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

HomeΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο η εκδήλωση για την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Τυρνάβου διοργάνωσε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου  ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. 

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν η κα Φανή Μουστάκα – Ψυχολόγος, ο κ. Σταύρος Παυλακούδης, νομικός, η κα Αθηνά Τερζενίδου – Κοινωνική Λειτουργός και η κα Ναυσικά Κυρίτση παιδοψυχολόγος οι οποίες μίλησαν για τον ξενώνα φιλοξενίας, η κα Ασπασία Τσολάκη – Ψυχολόγος παιδοψυχολόγος και η κα Βλούχου Ηλέκτρα, Υπαστυνόμος Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Παρόντες ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δόκου Σουλτάνα, ο Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Κατσαρός, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Η πόλη που θέλουμε Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι, και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Ιωάννα Ανδρεοπούλου – Τζαφέρη.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την παρουσίαση ενός θεατρικού αποσπάσματος από μια ομάδα μαθητών και μέλη του Θεατρικού Ομίλου του ΓΕΛ Τυρνάβου που συγκλόνισε ενώ έκλεισε με τραγούδια από μια μαθήτρια του ΓΕΛ που μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία της.

Δείτε βίντεο από τους μαθητές στο κανάλι της TirnavosPress WEB TV:

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.