Πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα η συνεστίαση των μελών και φίλων των Ακηδεμόνευτών Δημοκρατών Καθηγητών ν. Λάρισας

HomeΛΑΡΙΣΑ

Πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα η συνεστίαση των μελών και φίλων των Ακηδεμόνευτών Δημοκρατών Καθηγητών ν. Λάρισας

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση των μελών και φίλων των Ακηδεμόνευτών Δημοκρατών Καθηγητών ν. Λάρισας σε γνωστή ταβέρνα της Λάρισας με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και την συμπλήρωση δύο χρόνων από την ίδρυση της παράταξης τον Σεπτέμβριο του 2020.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε  πίτα για τα γενέθλια της παράταξης  και βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην εκπαίδευση και την συνδικαλιστική τους δράση μέσα στους κόλπους της παράταξης, οι εκπαιδευτικοί Κουκούλης Γεώργιος και Μακρυγιάννης Παντελής οι οποίοι ευδοκίμως τερμάτισαν την ενεργό υπηρεσία.  Όλοι οι παρόντες στην εκδήλωση ευχήθηκαν στους συναδέλφους υγεία και να χαρούν την σύνταξή τους.

Οι συνάδελφοι κατά τη διάρκεια  της εκδήλωσης συζήτησαν  θέματα που αφορούν τον κλάδο μας και διαπιστώθηκε ότι κοινή συνιστάμενη όλων των απόψεων είναι ότι το κύριο αίτημα του κλάδου προς την πολιτεία θα πρέπει να είναι η οικονομική  αναβάθμιση  των εκπαιδευτικών. 

Μεγάλος μέρος των συζητήσεων αποτέλεσε και η δικαίωση της επιλογής της παράταξης για συμμετοχή στις εκλογές των αιρετών το 2020 γιατί με την συμμετοχή μας ακούστηκε η φωνή των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΔΕ, καταγγέλθηκαν  αυθαιρεσίες της Διοίκησης και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί είχαν τους εκπροσώπους τους για την υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους. 

Η δικαίωση για αυτήν την επιλογή είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί με την προκήρυξη των νέων εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών για τα υπηρεσιακά συμβούλια και άλλες παρατάξεις , που ήταν κάθετα αντίθετες με την ηλεκτρονική ψηφοφορία, αποφάσισαν την συμμετοχή τους σ΄ αυτή ,  αντιλαμβανόμενοι πόσο κακό προκάλεσαν  στον κλάδο με την προηγούμενη στάση τους. Τους καλωσορίζουμε στον σωστό δρόμο.

Οι Ακηδεμόνευτοι Δημοκράτες Καθηγητές του ν. Λάρισας σταθεροί στις απόψεις τους καλούν τους συναδέλφους να στηρίξουν την παράταξή μας για να υπάρχουν αιρετοί στο ΠΥΣΔΕ που θα λένε και ΟΧΙ στις επιλογές της Διοίκησης.

[quads id=6]

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights