Ποιες ημέρες και ώρες κλείνουν τα Τέμπη λόγω εργασιών βραχοπροστασίας

HomeΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Ποιες ημέρες και ώρες κλείνουν τα Τέμπη λόγω εργασιών βραχοπροστασίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εργασιών κατασκευής νέου φράχτη βραχοπροστασίας στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α) αποκλεισμός του χώρου στάθμευσης στη Χ/θ 7+130 της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς στην κατεύθυνση προς Ευαγγελισμό, για την εναπόθεση και αποθήκευση εξοπλισμού και υλικών που απαιτούνται για τις εν λόγω εργασίες από την Τρίτη (28-02-2023) έως και την Τετάρτη (15-03-2023) και καθ’ όλο το 24ωρο.

β) διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη μία κατεύθυνση της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, (προς Λεπτοκαρυά) από τη χ/θ 7+100 έως τη χ/θ 7+800, με ταυτόχρονη εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων από τη λωρίδα κυκλοφορίας της άλλης κατεύθυνσης, από την Πέμπτη (02-03-2023) έως και την Τρίτη (14-03-2023) και καθημερινά (εκτός Κυριακής), κατά τις ώρες 07:00’ έως 18.00’.

γ) ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Κοιλάδα των Τεμπών (τμήμα της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού  – Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου και στις δύο κατευθύνσεις) για λόγους ασφάλειας των χρηστών λόγω προβλεπόμενων επεμβάσεων την Τετάρτη (15-03-2023), κατά τις ώρες 07.00’ έως τις 18.30’.  

Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες: