Πληρώστε επιτέλους το 80% της αποζημίωσης που χρωστάτε στους 180 σεισμόπληκτους επαγγελματίες & αγροτοκτηνοτρόφους

HomeΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πληρώστε επιτέλους το 80% της αποζημίωσης που χρωστάτε στους 180 σεισμόπληκτους επαγγελματίες & αγροτοκτηνοτρόφους

Δυο και πλέον χρόνια μετά τον σεισμό της 3/3/2021 που έπληξε την περιοχή μας, 180 επαγγελματίες και γεωργοκτηνοτρόφοι, που έπαθαν ζημιές στις επιχειρήσεις τους και κατέθεσαν τα δικαιολογητικά στην περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν έχουν πληρωθεί ακόμα το 80% της αποζημίωσής που τους είχε εγκριθεί από την κυβέρνηση.

 

Εν τω μεταξύ και αυτοί, όπως και όλοι οι μικροεπαγγελματίες και μικροαγρότες, έχουν γονατίσει στην κυριολεξία από την τεράστια ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα και σε όλα τα είδη και από την απουσία ουσιαστικών μέτρων στήριξης του λαϊκού εισοδήματος.

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, εδώ και καιρό έχει καταγγείλει την αναλγησία και την αδιαφορία κυβέρνησης και περιφέρειας, με την οποία αντιμετωπίζονται τόσο καιρό και αξιώνει την άμεση πληρωμή όλων των χρημάτων των αποζημιώσεων στους 180 επαγγελματίες &  γεωργοκτηνοτρόφους της περιοχής, που έπαθαν ζημιές από τον σεισμό.  

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.