Πλατανούλια και Δένδρα άναψαν το δέντρο τους! (Βίντεο-φωτογραφίες)

HomeΤΟΠΙΚΑ

Πλατανούλια και Δένδρα άναψαν το δέντρο τους! (Βίντεο-φωτογραφίες)

Ο Δήμος Τυρνάβου φωταγώγησε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου τα χωριά Πλατανούλια και Δένδρα με όμορφες εκδηλώσεις και το επίσημο άναμμα του δέντρου. 

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας έδωσε το σήμα για να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις πλατείες των χωριών και μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων υπήρχε και ομάδα face painting για τα παιδιά αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου που έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μια ομάδα παιδιών από τα Πλατανούλια και άλλη μια από τα Δένδρα τραγούδησαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο και ο Άγιος Βασίλης τους μοίρασε δώρα. Στα Πλατανούλια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανουλίων μοίρασε γλυκά και ζεστό κρασί από την επιχείρηση της Ευθυμίας Τζουβάρα στους παρευρισκόμενους.

Τον δήμαρχο Τυρνάβου συνόδευε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολεοδομίας κ. Χριστόφορος Κατσαρός ενώ το παρόν έδωσε και ο απόστρατος του Ελληνικού Στρατού & στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Τσαπάλας. Ο Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Πλατανουλίων Δημήτρης Ρίζος έστειλε τις δικές του ευχές σε όλο το κόσμο για τα Χριστούγεννα.

Το άναμμα του δέντρου στα Πλατανούλια:

 

Το άναμμα του δέντρου στα Δένδρα: 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες: