Παρκάρισμα… πολυτελείας! πάνω στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Παρκάρισμα… πολυτελείας! πάνω στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου

Παρκάρισμα… πολυτελείας! για άλλη μια φορά πάνω στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου.

Συνεχίζονται τα περιστατικά παράνομου και ταυτόχρονα θρασύτατου παρκαρίσματος στην Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου. Δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες του Τυρνάβου μας ενημερώνουν για τέτοιο θέαμα.

Η Κεντρική πλατεία φτάνει στο τέλος της κατασκευής της και τίποτα δεν θυμίζει την παλιά πλατεία. Όμως αυτό που πλέον βλέπουμε καθημερινά είναι πως όσο και αν το κέντρο ανανεώθηκε και δημιουργήθηκε κάτι όμορφο που έχει ως πρώτη προτεραιότητα τον πεζό, οι κάτοικοι δεν θέλουν να αλλάξουν συνήθειες.

Οι συγκεκριμένοι οδηγοί που για κάποιο λόγο θεωρούν ότι όλα αυτά δημιουργήθηκαν για να παρκάρουν συνεχίζουν να προκαλούν.

Δυστυχώς υστερούμε πολιτισμού και παιδείας…

 

«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο». Αδαμάντιος Κοραής

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.