Παραλίγο να καταρρεύσει ο Δ. Κουτσούμπας στη Βουλή: «Ωχ η μέση μου!»

HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραλίγο να καταρρεύσει ο Δ. Κουτσούμπας στη Βουλή: «Ωχ η μέση μου!»

Ένας έντονος πόνος στη μέση ανάγκασε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα να διακόψει την ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. 

 

Ειδικότερα, την ώρα που εκφωνούσε τον λόγο του, έκανε έναν μορφασμό και μετά από λίγο διαμαρτυρήθηκε εξαιτίας του πόνου, λέγοντας «ωχ η μέση μου».

Προς στιγμήν δοκίμασε να συνεχίσει, αλλά ο μυϊκός πόνος έγινε εντονότερος και έδειξε ότι κινδύνευε να πέσει κάτω.
Αμέσως έσπευσαν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας καθώς επίσης  ο Απόστολος Βεσυρόπουλος πρώην Υφυπουργός Οικονομικών όπως και βουλευτές  που φέρουν την ιδιότητα του γιατρού προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα προκειμένου να μην τραβήξουν φωτογραφίες οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στις πόρτες εισόδου της ολομέλειας, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων τις έκλεισε.

 

Η περιπέτεια του κ. Κουτσούμπα κράτησε περίπου πέντε λεπτά. Ο γ.γ. του ΚΚΕ όχι απλώς συνήλθε, αλλά συνέχισε και την ομιλία του. Απλώς τοποθετήθηκε πίσω του μια καρέκλα, έτσι ώστε εάν αισθανθεί και πάλι αδιαθεσία να καθίσει.  

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagram, Google News, YouTube και Twitter.

 

ΠΗΓΗ

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights