Παράκληση για τους υποψηφίους μαθητές στον Άγιο Αχίλλιο

HomeΛΑΡΙΣΑΕΚΚΛΗΣΙΑ

Παράκληση για τους υποψηφίους μαθητές στον Άγιο Αχίλλιο

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, την Παράκληση για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων.

 

Στον σύντομο λόγο του, ο Ποιμενάρχης μας απηύθυνε λόγους ενισχυτικούς προς τους μαθητές. Τόνισε, ότι η τοπική Εκκλησία δεν τους ξεχνά σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα τους και, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα δέεται καθημερινά κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών, υπέρ ενισχύσεως και φωτίσεως των υποψηφίων.

Μετά το πέρας της ακολουθίας, στην οποία συμμετείχαν η Αν. Διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαιδεύσης Θεσσαλίας κ. Βασιλική Ζιάκα και ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νικόλαος Ζέρβας, όλοι οι μαθητές έλαβαν την ευχή του Σεβασμιωτάτου και ως ευλογία μία εικόνα του πολιούχου μας Αγίου Αχιλλίου και ένα κομποσκοίνι.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.