Στο Πανθεσσαλικό και το ματς της Εθνικής με τη Β. Ιρλανδία

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Πανθεσσαλικό και το ματς της Εθνικής με τη Β. Ιρλανδία

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου θα δώσει η Εθνική Ελλάδας και το τρίτο παιχνίδι της για τον 2ο Ομιλο της League C του Nations League, κόντρα στη Β. Ιρλανδία τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) της συνεδρίαση, προχώρησε σε αναμόρφωση της σύνθεσή της ως εξής.Τη θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος της Super League 1 Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θέσεις μελών κατέλαβαν ο Παναγιώτης Διακοφώτης, αντί του παραιτηθέντος Κυριάκου Φύτρα, και ο Αστέριος Τόκας, αντί του Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Η Επιτροπή κατά τη συνεδρίασή της έλαβε τις εξής αποφάσεις:
-Να διεξαχθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ε.Π.Ο. στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ξάνθη.
-Οριστικοποίησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.
-Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτη Μπαλτάκος τέλος πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.