Η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο στον Αμπελώνα

HomeΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο στον Αμπελώνα

Η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο στον Αμπελώνα μετά Αρτοκλασίας τελέστηκε με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη από τον π. Γεώργιο με πολύ κόσμο στο πάρκο της γιορτής κρασιού μπροστά στον Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

 

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ Ιωάννης Κόκουρας με την οικογένεια του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κ Κώστας Χρυσοβέργης ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου κ Κόμπος επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Η Πόλη που θέλουμε Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμπελώνα Βούλα Τσακνάκη και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη παρόλο που ο Άγιος Γεώργιος είναι η μικτή εκκλησία που εξυπηρετεί μέχρι να αποκατασταθεί ο Μεγαλοπρεπής Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TirnavosPress η διαδικασία βρίσκεται σε ώριμο στάδιο και αναμένονται να αρχίσουν οι τεχνικές εργασίες.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.