HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Στο AEL FC ARENA η επόμενη αγωνιστική περίοδος – Ανακοινώθηκε ο Λεάντρο Οτορμίν

ΠΑΕ ΑΕΛ: Στο AEL FC ARENA η επόμενη αγωνιστική περίοδος – Ανακοινώθηκε ο Λεάντρο Οτορμίν

Μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η Τρίτη (25/7), αφού δύο σημαντικά γεγονότα έχουν φέρει χαρά και ικανοποίηση στο φίλαθλο κοινό της πόλης για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Συγκεκριμένα σε αίθουσα του “Divani Palace” ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέα Νταβέλη η συμφωνία για την παραχώρηση του AEL FC ARENA για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης έγινε η παρουσίαση του Ουρουγουανού άσου Λεάντρο Οτορμίν, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό πως από αύριο θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας.

Στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, ο α’ αντιπρόεδρος Ιωάννης Νταβέλης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Δημήτρης Παπαλέξης, το νέο απόκτημα της ομάδας Λεάντρο Οτορμίν και ο μάνατζέρ του Μιγκέλ Ριέρα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε:

“Καλημέρα σε όλους σας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στο φίλαθλοι κοινό της πόλης και απανταχού στους Λαρισαίους όλους του κόσμου ότι η ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 θα παίξει στο γήπεδο ΑRENA FC. Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και από εκεί και πέρα όπως έχει δημοσιογραφικά αποδοθεί για το υπολειπόμενο της μίσθωσης του γνωστού γηπέδου αναμένεται η ολοκλήρωση των διεργασιών και των διαδικασιών εντός των επόμενων 24ώρων. Διότι όπως αντιλαμβάνεστε πέρα από την ΑΕΛ και την Γήπεδο Α.Ε. για το υπολειπόμενο της μίσθωσης εμπλέκονται και άλλοι φορείς. Συνολικά οι συνεμπλεκόμενοι είναι πέντε. Αυτά σε ότι αφορά το θέμα το γηπεδικό.

Σήμερα έχουμε τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσουμε στο φίλαθλο κοινό της ΑΕΛ τον Λεάντρο Οτορμίν, ένα παίκτη πολλά υποσχόμενο από την Ουρουγουάη, ο οποίος θα βρίσκεται από φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια στις τάξεις της ομάδος. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ελπίζουμε πως θα προσφέρει τα μέγιστα”.

Σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο ήταν να μετακινηθεί η ομάδα στο AEL FC ARENA:

“Χρονικά η διαδικασία των διαπραγματεύσεων με δική μου πρωτοβουλία διήρκησε οκτώ μήνες, οπότε μπορείτε να αντιληφθείτε την στρατηγική μας πέρα από την πρώτη χρονιά που ήταν προκαταρκτική, για την επόμενη ευελπιστώ και για τα επόμενα πολλά χρόνια να παίζουμε στο πραγματικό ποδοσφαιρική γήπεδο που τυγχάνει να είναι και ποδοσφαιρικό στολίδι στην πόλη μας. Πέρα από το ιστορικό Αλκαζάρ που επ’ ουδενί δεν το υποτιμούμε, έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές, ένδοξες στο Στάδιο Αλκαζάρ, αλλά, είναι κοινό μυστικό ότι άλλες είναι οι προδιαγραφές του Αλκαζάρ και άλλες είναι οι προδιαγραφές του ARENA. Συνεπώς χρονικά ο χρόνος γυρίζει οκτώ μήνες πριν. Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης αντιλαμβάνεστε ότι όταν εμπλέκονται περισσότεροι των δύο, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα και πολύ πιο σύνθετα. Εκτιμώ ότι επειδή μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την πόλη και δεν αφορά μόνο την ΑΕΛ, έγινε μία τεράστια προσπάθεια, έγινε το καλύτερο δυνατό, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για να μην προπηλακίσω, αποφάσεις ή ανακοινώσεις ανθρώπων σημαίνοντων εμού. Συνεπώς παραμένω σε αυτό, ότι και να γίνει ευελπιστώ το καλύτερο δυνατό η ΑΕΛ για το έτος 2023 – 2024 θα παίζει στο ARENA FC”.

Κάλεσμα προς τον κόσμο και την επιχειρηματική κοινότητα της πόλης

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο και την επιχειρηματική κοινότητα να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει:

“Θα ήθελα να κάνω ένα δημόσιο κάλεσμα προς όλους τους αγαπητούς φιλάθλους της ΑΕΛ, τους συμπολίτες μας στη Λάρισα, αλλά και στην επιχειρηματική κοινότητα που μας συνδέουν τόσα πολλά. Φέτος γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, δεν λέμε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Στο δημοφιλέστερο άθλημα που είναι το ποδόσφαιρο, ο κόσμος καταθέτει την αγάπη και την ψυχή του. Αυτό περιμένουμε και εμείς φέτος από τον κόσμο σε σχέση με την οργάνωση και τις προσπάθειές μας. Αυτό είναι το ένα σκέλος του καλέσματος. Από αύριο στη διάθεση του φίλαθλου κοινού θα βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας με την οριστική τους τιμολόγηση. Το δεύτερο έχει να κάνει με το επίσημο κάλεσμα στην αγαπητή επιχειρηματική κοινότητα της πόλης, η οποία προσφέρει τόσο πολλά σε αυτό τον τόπο. Ένα κομμάτι αυτού του τόπου πολύ σημαντικό και της ιστορία της πόλης είναι η ΑΕΛ. Παρακαλώ πολύ όλους τους συναδέλφους ιδιαίτερα φέτος και όχι μόνο, να δούνε με περισσότερο ζέση και με περισσότερη σοβαρότητα την όποια συμμετοχή τους σε αυτή την τεράστια προσπάθεια και στο μεγάλο άυλο στοιχείο που λέγεται ΑΕΛ. Θέλω τέλος να σας ευχαριστήσω όλους σας θερμά για την υπεύθυνη και εξαιρετική στάση σας σε όλη αυτή την προσπάθεια που θα καταβάλουμε. Τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα τοπικά κατά συντριπτική πλειοψηφία λειτουργούν υποδειγματικά και θα ήθελα δημόσια να σας ευχαριστήσω, προσβλέπουμε σε εσάς και σε μία αγαστή συνεργασία, για να μπορούμε να περάσουμε στον κόσμο τις πραγματικές ειδήσεις που ο κόσμος έχει ανάγκη. Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από τοξικότητα και ψευδείς ειδήσεις”.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Δημήτρης Παπαλέξης τοποθετήθηκε σχετικά με το νέο απόκτημα της ΑΕΛ:

“Θα προχωρήσουμε στην παρουσίαση του κ. Οτορμίν, καλωσορίζουμε λοιπόν και επίσημα το νέο μας παίκτη που έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, 27 χρονών από την Ουρουγουάη, με γεμάτες χρονιές και συμμετοχές στην Α’ Εθνική της χώρας του, όσο και στο Copa Libertadores, αγωνίζεται με ευχέρεια στον άξονα στη θέση 10 αλλά και στις δύο πλάγιες θέσεις της επίθεσης. Έχει πάρα πολύ καλά χτυπήματα στα στημένα, υπέγραψε με την ΠΑΕ ΑΕΛ διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Λεάντρο Οτορμίν αποτελεί “πολυτέλεια” για την κατηγορία της Super League 2, τον ευχαριστούμε πολύ που είναι κοντά μας και πιστεύουμε θα συμβάλει τα μέγιστα. Έγινε μία τεράστια προσπάθεια και από τον πρόεδρο προσωπικά αλλά και την ΠΑΕ για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη που πιστεύουμε πως θα συμβάλει τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ομάδας”.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε το νέο απόκτημα της ΑΕΛ Λεάντρο Οτορμίν:

“Ευχαριστώ που ήρθατε να με γνωρίσετε, φυσικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, δεν έχω λόγια να πω. Ήρθα εδώ με πάρα πολύ χαρά και δύναμη. Είδα φοβερά στοιχεία στην ομάδα και γενικά όλα αυτά με έκαναν μεγάλη εντύπωση. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως είχα τόσα πολλά μηνύματα πριν ακόμα ανακοινωθώ από την ομάδα από φιλάθλους της ΑΕΛ. Το κινητό μου είναι πραγματικά γεμάτο από μηνύματα από τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας με ωραία λόγια. Από αυτές τις ωραίες κινήσεις κατάλαβα πόσο μεγάλη είναι η ομάδα. Όλο αυτό λοιπόν με έκαναν με χαρά να προχωρήσω με την ΑΕΛ. Κατάλαβα από την αρχή ότι είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα που έχει όνομα και στην Ευρώπη και αυτό κάνει καλό και στην δική μου καριέρα. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο που μου είπε τα καλύτερα και μου εξήγησε πόσο μεγάλη είναι η ομάδα. Θέλω να αποδείξω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα και να κάνω κάτι μεγάλο και να προσπαθήσω μαζί με όλη την ομάδα να φτάσουμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει”.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.