Ο Δήμαρχος Τυρνάβου με τον Προϊστάμενο της ΔΑΕΦΚ

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου με τον Προϊστάμενο της ΔΑΕΦΚ

Δήμαρχος Τυρνάβου: «Τα κλιμάκια μηχανικών της ΔΑΕΦΚ κάνουν αθόρυβη αλλά ουσιαστική δουλειά»

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Τυρνάβου Ιωάννης Κόκουρας με κλιμάκιο μηχανικών της ΔΑΕΦΚ με επικεφαλής τον προϊστάμενο μηχανικό κ. Αντώνη Γιαννούτσο που βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην περιοχή του Δήμου Τυρνάβου.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία των αυτοψιών αλλά και του ελέγχου των ενστάσεων και των μελετών των σεισμόπληκτων κτιρίων.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Τυρνάβου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Υποδέχτηκα με χαρά το κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών με επικεφαλής τον προϊστάμενο τον κ. Γιαννούτσο, για να δούμε την πορεία των εργασιών από πλευράς του Υπουργείου Υποδομών, και ως αναφορά τις αιτήσεις των πολιτών είτε για κίτρινα είτε για κόκκινα καθώς επίσης τις αιτήσεις των πολιτών για αλλαγή του καθεστώτος από κίτρινα σε κόκκινα.

Με ενημέρωσε ο προϊστάμενος και με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση από πλευράς μου, ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κλιμάκιο δέκα ατόμων στον Δήμο Τυρνάβου το οποίο έχει διπλή δουλειά από τη μια εξετάζουν αιτήσεις των πολιτών για το είδος του κτιρίου και από την άλλη εξετάζουν μελέτες οι οποίες έχουν κατατεθεί είτε από κίτρινα είτε από νέες οικοδομικές άδειες έτσι ώστε να μπορέσουν την επόμενη ημέρα να ξεκινήσουν την ανοικοδόμηση ή την επισκευή των νέων σπιτιών.

Βλέπουμε ότι η διαδικασία προχωράει οι άνθρωποι κάνουν αθόρυβη αλλά ουσιαστική δουλειά για την οποία με διαβεβαίωσαν σήμερα οι ίδιοι και πραγματικά τους ευχαριστώ. Πραγματικά έχουν πάρα πολύ δουλειά με τόσες φυσικές καταστροφές που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Μην ξεχνάτε ότι και πάλι σήμερα βρίσκονται δέκα άτομα μόνο στο Δήμο μας και τον Δήμο Ελασσόνας που είναι οι κύριες περιοχές που έχουν πάθει την μεγάλη ζημιά. »

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες της TirnavosPress ο κ. Γιαννούτσος με τους συναδέλφους του μηχανικούς θα συνεχίσουν τις αυτοψίες στο Δαμάσι.

Ο προϊστάμενος μηχανικός για την περιοχή μας επιβλέπει ο ίδιος προσωπικά όλες τις αυτοψίες με σκοπό σύντομα να έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και οι ενστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.