Όσκαρ 2022 – Γερό χαστούκι Γουίλ Σμίθ σε Κρις Ροκ

HomeΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Όσκαρ 2022 – Γερό χαστούκι Γουίλ Σμίθ σε Κρις Ροκ

Στην 94η τελετή βραβείων Όσκαρ τα βλέμματα δεν έχουν επικεντρωθεί στους νικητές.

Σύσσωμος ο πλανήτης σχολιάζει το δυνατό χαστούκι του Γουίλ Σμίθ στο κωμικό Κρις Ροκ. Ο κωμικός έκανε ένα πολύ λανθασμένο αστείο προς την γυναίκα του Σμιθ αναφερόμενος στη ταινία που κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1997, όπου η Demy Moore είχε ξυρίσει το κεφάλι της -προκειμένου να υποδυθεί γυναίκα που ήθελε να αλλάξει τα δεδομένα στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και να επιτραπεί η ένταξη των γυναικών.

Και αφορούσε το θέμα υγείας της συζύγου του Σμιθ. Η Jada Pinkett είχε λανσάρει το ξυρισμένο κεφάλι τον Ιούλιο του 2021. Είχαν περάσει τρία χρόνια από τότε που αποκάλυψε πως χάνει μαλλιά καθώς πάσχει από αυτοάνοσο δερματολογικό νόσημα που λέγεται ‘αλωπεκία’.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε πάνω στη σκηνή και το χαστούκισε. Μόλις έκατσε στη θέση του ο Σμιθ φώναξε στον Ροκ «μην πιάνεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@ στόμα σου».

 

 

Ο Γουίλ Σμιθ στην συνέχεια κέρδισε το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» είπε για το περιστατικό.

«Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα».

Φήμες λένε ότι κινδυνεύει να χάσει το αγαλματίδιο μετά την αντίδραση του.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights