Οριστικό! Ο Γιώργος Κατσαούνης επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα!

HomeΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οριστικό! Ο Γιώργος Κατσαούνης επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα!

Όπως φαίνεται ο Φασλαλινός παίχτης αποβάλλεται οριστικά σύμφωνα με απόφαση της παραγωγής και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το επεισόδιο που προκάλεσε, χτυπώντας τον μισθοφόρο της Μπλε ομάδας.

 

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Κατσαούνης   στο χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε να καβγαδίζει σε έντονο βαθμό με τον Τάκη Καραγκούνια και στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του χτυπώντας τον κι αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης πήρε την κατάσταση στα χέρια της και ξεκαθάρισε στον παίκτη πως θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μετά από αυτή την συμπεριφορά.

Μάλιστα, την αποχώρησή του ανακοινώνει και ο Γιώργος Λιανός στο trailer που κυκλοφόρησε λίγες ώρες νωρίτερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης στο χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε να καβγαδίζει σε έντονο βαθμό με τον Τάκη Καραγκούνια και στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του χτυπώντας τον κι αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού.

Η συμπεριφορά του Κατσαούνη δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την παραγωγή κι έτσι αποβλήθηκε προσωρινά από το Survivor, όπως ορίζουν άλλωστε οι κανόνες του ριάλιτι.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε “όποιος τα έχει πάρει, του @@@… το σπίτι”, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Κατσαούνης σηκώθηκε και χτύπησε τον Καραγκούνια. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους δύο άντρες.

blue-force-blog.blogspot.com