Ομιλία με θέμα την Άνοια στο χώρο του ΚΑΠΗ Αμπελώνα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Ομιλία με θέμα την Άνοια στο χώρο του ΚΑΠΗ Αμπελώνα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας-ΕΠΑΨΥ σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου σας προσκαλεί στην ομιλία με θέμα την Άνοια που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:30 στο χώρο του ΚΑΠΗ στη Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα.

 

Η Νευρολόγος του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας κα. Πανταζή Ευαγγελία θα μιλήσει για την πρόληψη, τα συμπτώματα και τους τρόπους αντιμετώπισης της άνοιας και η Κοινωνική Λειτουργός κα. Τζιάρτα Μαρία θα ενημερώσει το κοινό για τις παροχές και τα προγράμματα του Κέντρου Ημέρας.

Στο τέλος της ομιλίας θα δοθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους και να γίνει ένας ανοιχτός διάλογος με τους ειδικούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights