HomeΕπιχείρηση

ΟΛΥΜΠΟΣ: “Fake news τα περί επένδυσής μας σε έντομα”

ΟΛΥΜΠΟΣ: “Fake news τα περί επένδυσής μας σε έντομα”

Mε ανακοίνωση της διαψεύδει τα δημοσιεύματα για δήθεν επένδυσή της σε… έντομα, η οικογένεια Σαράντη και η εταιρία ΟΛΥΜΠΟΣ.

 

Χαρακτηρίζει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα fake news και σημειώνει ότι “δεν θα επιτρέψουμε να σπηλώσουν την φήμη της εταιρίας μας και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας”.
“Αγαπητοί καταναλωτές,
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην οικογένεια και τα προϊόντα της ΟΛΥΜΠΟΣ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για υποτιθέμενη επένδυση της εταιρίας μας σε παραγωγή προϊόντων από έντομα για ανθρώπινη κατανάλωση είναι ΨΕΥΔΕΙΣκαι ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ.
Τα fake news που κυκλοφορούν δεν θα επιτρέψουμε να σπηλώσουν την φήμη της εταιρίας μας και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.
Στην ΟΛΥΜΠΟΣ, όλα τα χρόνια της πορείας μας, καθημερινά πορευόμαστε με βασικές αξίες την φιλοσοφία μας για προσφορά ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων με σεβασμό προς τους καταναλωτές μας και το περιβάλλον.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για να προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας και γεύσης για εσάς”.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.