Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής «Από τόπο σε τόπο» για το αφιέρωμα στον Τύρναβο

HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής «Από τόπο σε τόπο» για το αφιέρωμα στον Τύρναβο

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεγάλο αφιέρωμα στο Δήμο Τυρνάβου της εκπομπής «Από τόπο σε τόπο» που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλή TV κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Μυλωνάς. Η εκπομπή προβάλλεται και στην ομογένεια, συμβάλλοντας στη διάδοση και στη διατήρηση του πολιτισμού σε όλο τον απόδημο ελληνισμό. 

Τα σημερινά γυρίσματα της εκπομπής περιλάμβαναν τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου Δελερίων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Δέντρων, η «Άργισσα».

 

Τα χορευτικά συγκροτήματα προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοιν. Πολιτικής και Παιδείας Χριστόφορος Κατσαρός ο οποίος  συνέβαλε στην υλοποίηση και  στον προσεκτικό σχεδιασμό της εκδήλωσης, ενώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έδωσε δυναμικό παρόν φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες.  Ο δε Δήμος Τυρνάβου παρείχε  όλα τα απαραίτητα στους συντελεστές της εκπομπής.   

Η ιστιοσελίδα Tyrnavosotoposmas.gr νιώθει αμέριστη χαρά και ενθουσιασμό που μέσω της δικής της σύλληψης και πρωτοβουλίας,  κατέστη δυνατή η μεταλαμπάδευση  του οράματος στο Δήμο Τυρνάβου για την πολιτιστική αναβάθμιση και προβολή του τόπου μας.  Ο Δήμαρχος  κ. Κόκουρας Γιάννης άδραξε την ευκαιρία για την προβολή του τόπου μας με σκοπό την  ανάδειξη των πόρων του, φυσικών και πολιτιστικών. 

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον κ. Μυλωνά Χρήστο και στον σκηνοθέτη της εκπομπής κ. Λαμπρόπουλο Σπύρο για τον επαγγελματισμό τους, την αφοσίωση και το μεράκι τους κάτω από τον καυτό ήλιο στον Προφήτη Ηλία. Μετά  από 4 μέρες γυρισμάτων σε ολόκληρο το Δήμο Τυρνάβου,  το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εκπληκτικό και μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

Χρήστο Μυλωνά σε ευχαριστούμε !!!