Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Άκρως ενεργή και ουσιαστική η παρουσία του Δήμου Τυρνάβου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που διεξήχθη στο Βόλο από 21 ως 23 Νοεμβρίου με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών. Περισσότεροι από 1.800 σύνεδροι και παρατηρητές παρακολούθησαν για τρεις ημέρες τις εργασίες, όπου συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ, μετά από εκτενή διάλογο, κατέληξαν κατά πλειοψηφία σε σειρά πολιτικών θέσεων και προτάσεων, οι οποίες τίθενται υπόψη του συνόλου της Αυτοδιοίκησης, της Κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων του Εθνικού Κοινοβουλίου. 

Τον Δήμο Τυρνάβου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, ο οποίος παρακολούθησε ενεργά τις εργασίες του Συνεδρίου και είχε σειρά επαφών και συζητήσεων με κυβερνητικά στελέχη, εκπροσώπους φορέων και ομολόγους του, ανταλλάσσοντας απόψεις για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους Δήμους.

Ο Δήμος Τυρνάβου δυναμώνει συνεχώς, αποκτώντας ισχυρή φωνή και δυναμική παρουσία όπου απαιτείται, προς όφελος κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.