”Όλοι με τον Σάκη” φώναξε ο Τύρναβος

HomeΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

”Όλοι με τον Σάκη” φώναξε ο Τύρναβος

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Μπροστά στο ένθερμο κοινό του Τυρνάβου μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Αθανάσιος (Σάκης) Παιδής υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στον Ν. Λάρισας. 

 

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς στην πλατεία για να ακούσουν τον Σάκη Παιδή που εδώ και χρόνια αποδεικνύει καθημερινά την ανιδιοτελή προσφορά του στους πολίτες. 

Όπως είπε η πόρτα του πάντα ήταν ανοιχτή, γιατί πρέπει να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και αυτό προσπάθησε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Μίλησε για τα ιδανικά και την διακυβέρνηση της ΝΔ και τόνισε πως καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη στις 21 Μαίου. Τέλος ζήτησε την ψήφο του κόσμου και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όλους. 

Δείτε την ομιλία του στο TirnavosPress Web TV:

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.