Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής πλημμύρισαν με μελωδίες το 27ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας

HomeΛΑΡΙΣΑ

Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής πλημμύρισαν με μελωδίες το 27ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την Πέμπτη 18/5/2023 στο σχολείο μας τη Φιλαρμονική του Δήμου Λάρισας. Οι μικροί μαθητές γνώρισαν από κοντά τα όργανα της Φιλαρμονικής και απόλαυσαν γνωστά μουσικά κομμάτια και γνωστές μελωδίες.

Η Φιλαρμονική αποδέχτηκε το αίτημα του συλλόγου γονέων του σχολείου μας, μετά από επικοινωνία με την μαέστρο, κ. Παναγοπούλου Μαρία, και ανταποκρίθηκε άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι μουσικοί μας παρουσίασαν με ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο τα όργανα της ορχήστρας, προσφέροντάς μας όμορφες μουσικές περιπλανήσεις. Τα παιδιά κατενθουσιάστηκαν από την ξεχωριστή αυτή εμπειρία, χαρίζοντας το θερμό τους χειροκρότημα στην ορχήστρα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη μουσική τους συνάντηση. Τέλος, ενημερώθηκαν για τα μαθήματα που παραδίδονται δωρεάν από τη Φιλαρμονική σε όποιο παιδί ενδιαφέρεται να μάθει κάποιο πνευστό ή κρουστό μουσικό όργανο. 

Τούς ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για αυτή την μοναδική εμπειρία που προσέφεραν σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας!

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.