Οι Επιτάφιοι στην ολοκαίνουργια Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου την Μ. Παρασκευή

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Οι Επιτάφιοι στην ολοκαίνουργια Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου την Μ. Παρασκευή

Μετά από μήνες εργασιών σε ταχύτατους ρυθμούς η Κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου θα είναι έτοιμη την Μεγάλη Παρασκευή για να υποδεχτεί τους Επιτάφιους των ενοριών και να εορταστεί η ημέρα μετά από χρόνια πανδημίας ξανά επίσημα. 

Την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε στην σημερινή ομιλία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ Τυρνάβου κ Ιερώνυμος, ανήμερα της Κυριακής των Βαίων στον Τύρναβο.
Παρουσία του Δημάρχου γνωστοποίησε ότι η συνάντηση των 4 Επιταφίων θα γίνει στην Νέα Πλατεία Τυρνάβου αφού ολοκληρωθούν οι βασικές εργασίες με γοργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα η πλατεία να είναι έτοιμη να δεχτεί την πρώτη επίσημη Εκδήλωση παρουσία του κόσμου και της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου.
Οι εικόνες της προόδου των έργων το επιβεβαιώνουν καθώς έχει ήδη τοποθετηθεί και η υπόλοιπη κατασκευή με τα στέγαστρα, αλλά και ο πίνακας ανακοινώσεων, αποδεικνύοντας ότι όταν θέλουμε μπορούμε και πιο γρήγορα από τους Κινέζους.
Το Πάσχα που για δύο χρόνια χάσαμε επιστρέφει και δεν θα μπορούσε να λείπει η Πλατεία από τους εορτασμούς. 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights