Έκτακτη ανακοίνωση από το Καφέ – Let’s Play Room Η Γειτονιά Μας & το Καφέ Αναψυκτήριο: Η πιο ατίθαση οικογένεια του Μεξικού εκδιώκεται και… καταλήγει στον Τύρναβο! Φέτος, το Τυρναβίτικο Καρναβάλι υποδέχεται τους Los Bandidos, την πιο κεφάτη και χορευτική ομάδα που έχει δει ποτέ η πόλη!
Κάποτε ήταν διαβόητοι για τις «επιδρομές» τους… Σήμερα, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το Μεξικό λόγω υπερβολικού κεφιού και βρήκαν τη νέα τους «έδρα» στο πιο ανατρεπτικό καρναβάλι της Ελλάδας!
Με ριγέ κοστούμια, Μεξικάνικο ταμπεραμέντο και άφθονη τρέλα, οι Bandidos είναι έτοιμοι να κυριεύσουν τους δρόμους του Τυρνάβου με γέλιο, χορό και ατέλειωτο ξεφάντωμα!
Αν έχεις τρέλα, αν λατρεύεις το κέφι και αν θες να γίνεις κομμάτι της πιο δυνατής παρέας, μην το σκέφτεσαι! Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!
Λεπτομέρειες συμμετοχής:
Προκαταβολή: 10€
Παραλαβή στολής: 15€
Μην αργείς, η οικογένεια σε περιμένει!
Μπες στην πιο τρελή καρναβαλική Μεξικάνικη Οικογένεια, φόρεσε το στυλ του αυθεντικού Bandido, πάρε το ποτήρι σου και ετοιμάσου για μια εμπειρία που θα γράψει ιστορία!
⚠️ Προσοχή: Οι αρχές του Μεξικού τους αναζητούν, αλλά εσύ μπορείς να τους βρεις αποκλειστικά στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι! Μην τους χάσεις!
Ευχαριστούμε το Κτήμα Γκαρλέμου για την ευγενική παραχώρηση του χώρου και των αλόγων. Κανένα ζώο δεν κακοποιήθηκε ή πιέστηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Όλα φροντίστηκαν με σεβασμό και αγάπη. ❤️
Εσύ θα λείπεις από την πιο δυνατή καρναβαλική παρέα του 2025;
Έλα μαζί μας και γίνε κι εσύ ένας από τους Los Bandidos!