Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στη Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου (φωτο+βίντεο)

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στη Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου (φωτο+βίντεο)

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου τη Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου στο πλαίσιο της επίσκεψης του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λάρισας.

Ο Υπουργός Εσωτερικών συνοδευόμενος από τους Βουλευτές Λάρισας, Μάξιμο Χαρακόπουλο, Χρήστο Κέλλα και Στέλλα Μπίζιου και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, έφτασε στο κέντρο της πόλης του Τυρνάβου όπου τον περίμενε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Σύμβουλους του Δήμου Τυρνάβου.

Ο κ. Μάκης Βορίδης περιηγήθηκε στην νέα κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου και μίλησε με πολίτες που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κέντρο. Στη συνέχεια καθίσανε για φαγητό στην ταβέρνα ”πανελλήνιο”, όπου συζητήσανε για τα προβλήματα του τόπου και την εντυπωσιακή πλατεία.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.